پرش به

خوش آمدید به انجمن های پارسی گروپ
به پارسی گروپ ، جایگاه آموزش کار با قالب و پوسته های وردپرس خوش آمدید ، در آغاز کار شما نمیتوانید انجمن های آموزشی را مشاهده کنید و باید از بخش " درخواست پشتیبانی " عضویت خود را ارتقاء دهید.
ورود به انجمن عضویت در انجمن

تغییر حالت چت گفتگوی اعضاء

لطفا سوالاتی که پاسخ آنها نیاز ارائه توضیحات کامل میباشد را در این بخش نپرسید

@  Supporter : (امروز, ۱۳:۴۲)

@amir_gh : لطفا واضح تر بیان کنید که مشکل چه چیزی است .

@  amir_gh : (امروز, ۱۲:۴۴)

با سلام. در سایت من (www.downloadme.ir) موقع خرید وقتی ازگوگل کروم استفاده میکنم مشکل دارم ولی وقتی از مرورگرهای دیگه استفاده میکنم مشکلی نداره. میشه بررسی کنید ببینید مشکل چیه؟ از ووکامرس استفاده میکنم

@  Supporter : (امروز, ۱۰:۴۰)

@lytner : خیر تنها در صورتی میشود که دو اسکریپت برای تبدیل به یکدیگر ماژول هایی در اختیار شما قرار دهند . ولی به صورت پیشفرض امکان پذیر نیست

@  Supporter : (امروز, ۱۰:۳۹)

@bahman : باید مجددا کلاس تعریف شود و به آن کلاس رنگ بندی اختصاص یابد

@  lytner : (امروز, ۱۰:۲۹)

سلام استاد.آیا امکان این هست که دیتابیس دوتا اسکریپت را یکی کرد؟؟ منظورم اینه که من الان انجمن دارم و اگه بخوام در آینده برای چیزی مثل آزمون آنلاین از اسکریپت دیگه‌ای استفاده کنم، آیا میشه دیتابیس‌ها را طوری به هم مرتبط کرد که کاربر فقط در یکی ثبت‌نام کنه؟؟

@  bahman : (دیروز, ۱۶:۱۰)

سلام.من برای بعد از ورود کاربر لینک هایی قرار دادم که کد دیو کلاس اون رو شما در قالب قرار دادین.حالا میخوام از حالت hoverبرای لینک ها استفاده کنم.این این حالت در همون کدی که شما قرار دادین باید تعریف بشه یا قبل ازهرلینک ؟؟من کد رو در استایل های کوتاه قالب قرار دادم ولی در کل ،لینک های سایت اعمال شد.درکدوم قسمت کد ی که شما قرار دادین باید کدها تعریف بشن؟من میخوام وقتی موس روی متن لینک قرار میگیره زمینه متن لینک قرمز باشه

@  Supporter : (دیروز, ۱۵:۳۸)

@amir1101 : لطفا منتظر ارائه نسخه جدید در هفته های آتی باشید این مورد را برطرف خواهیم کرد .

@  amir1101 : (دیروز, ۱۴:۲۳)

http://shahrematlab.com/wp-content/uploads/2017/01/000-39.jpg

@  amir1101 : (دیروز, ۱۴:۲۲)

@Supporter در نمایش موبایل بخش مطالب مرتبط هم همین مشکل رو داره و طبق عکس که مشاهده می کنید نوشته ها از زیر عکس نمایه شروع میشه و مشخص نیستن لطفا راهنمایی کنید

@  Supporter : (دیروز, ۱۱:۱۳)

@amir1101 از کد زیر استفاده کنید

.td-search-form-widget .wpb_button {
    left: 0;
    right: auto;
}

@  amir1101 : (دیروز, ۱۰:۵۲)

@Supporter مشکل اینجاست که شروع نوشتن از زیر دکمه جستجو شروع میشه به همین دلیل وقتی کلمه اول زیر دکمه جستجو مشخص نیست

@  amir1101 : (دیروز, ۱۰:۵۰)

@Supporter در قالب Newspaper وقتی توی باکس جستجو چیزی می نویسیم نمایش داده نمیشه اون کلمه مورد نظر ... لطفا بررسی کنید

@  Supporter : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۶:۳۳:۲۳)

@bahman : تفاوت خاصی ندارند . شما هر کدام که راحت تر هستید را میتوانید انتخاب کنید . در عمل یک کار انجام میدهند

@  bahman : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۶:۲۹:۴۲)

افزونه wordpress seo که شما فرمودین با افزونه all in one seo pack تفاوت داره؟؟کارایی کدام افزونه بهتره و راحت تر هست تا از اون استفاده کنم

@  Supporter : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۳:۲۳:۰۴)

@rahimi1370 : میتوانید از بخش Removal url درخواست حذف این لینک هارا نمایید

@  Supporter : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۳:۲۲:۵۱)

@bahman : میتوانید افزونه wordpress seo را نصب و راه اندازی کنید. تصویر و توضیحات نیز به صورت خودکار درج میشود

@  rahimi1370 : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۲:۵۹:۲۵)

http://novinghalam.com/product-tag/آقایان/Www.plus.google.com/100220394358889083792

@  rahimi1370 : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۲:۵۷:۲۳)

سلام، افزونه ای برای رفع ارور 403 و 404 نصب کردیم که به صفحه اصلی دایرکت میکند. بسیاری از ارورهای رفع شد ولی وب مستر میگه که بعضی از صفحات هنوز این ارور را دارند و اون صفحات را پیدا نمیکنم که ارورش را رفع کنم

@  bahman : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۲:۲۴:۵۸)

وقتی لینک ادرس سایتی رو در تلگرام وارد میکنی یک تصویر و توضیحاتی در مورد سایت به لینک اضافه میشه.این اضافه شدن تصویر و لینک به سئو سایت ربط داره یا تنظیمات خاصی باید در کدهای سایت صورت بگیره؟

@  bahman : (دوشنبه ۲۷ دي ۹۵ - ۱۲:۲۰:۴۶)

سلام.برای بهینه سازی سئوی سایت چه افزونه ای رو پیشنهاد میکنید؟

@  Supporter : (يكشنبه ۲۶ دي ۹۵ - ۲۰:۳۴:۰۸)

@rahimi1370 به طور کل ایندکس شدن دست شما نیست و تصمیم موتور های جستجو است که لینک هارا دسته بندی و به مرور زمان اضافه کنند .

@  rahimi1370 : (يكشنبه ۲۶ دي ۹۵ - ۱۸:۰۹:۴۸)

سلام و خسته نباشید علت ایندکس نشدن بعضی از برگه ها با وجود اینکه معیار های سئو رعایت شده چیست؟

@  Supporter : (جمعه ۲۴ دي ۹۵ - ۰۹:۵۴:۲۳)

@bahman : منوی ثانویه جایگایی است یک پله بالاتر از منوی اصلی ...

@  bahman : (پنجشنبه ۲۳ دي ۹۵ - ۲۲:۳۸:۴۹)

در تنظیمات فهرست قالب انفولد یک منو با عنوان منوی ثانویه هست.این منو هم باید تیک داشته باشه؟؟؟؟؟؟تیک های این قسمت خودکار برداشته شدن و یادم نیست از چهار تا منو چندتاشون تیک داشتن

@  bahman : (پنجشنبه ۲۳ دي ۹۵ - ۲۲:۲۰:۴۰)

@Supporter درفایلhtaccessسی پنل من فقط یک خط کد وجود داشت و کدی که شما فرمودین در خط دوم قرار دادم و ذخیره کردم .این که یک خط کد در این فایل قرار داره چیز عادی هست؟؟؟؟

@  Supporter : (پنجشنبه ۲۳ دي ۹۵ - ۱۳:۲۵:۱۹)

@bahman : کدی که ارائه شده به همین خاطر است .

@  bahman : (پنجشنبه ۲۳ دي ۹۵ - ۱۲:۵۰:۱۹)

سلام.من فهرست رو درست میکنم و خوب هم کار میکنه بعد چند ساعت که یک فهرست اضافه میکنم و ذخیره رو انجام میدم و در سایت نگاه میکنم فهرست ها حذف میشن.نمیدونم چرا اینطوری میشه.تیک تنظیمات فهرست بخش منوی اصلی خودبه خود برداشته میشه

@  Supporter : (پنجشنبه ۲۳ دي ۹۵ - ۰۸:۲۷:۰۷)

@bahman : خیر ، کد کار دیگری انجام میدهد .

@  bahman : (چهارشنبه ۲۲ دي ۹۵ - ۲۰:۲۴:۰۴)

@Supporter من هر وقت بخوام ریستور بک آپ دیتابیس رو بازیابی کنم باید این کدی رو که فرمودین در htaccessقرار بدم؟؟؟؟

@  Supporter : (چهارشنبه ۲۲ دي ۹۵ - ۰۹:۳۶:۵۵)

@bahman : ابتدا این کد را در فایل Htaccess. خود قرار دهید

php_value max_input_vars 5000
سپس از بخش ریستور بک آپ دیتابیس اقدام به بازیابی آخرین تاریخ پایگاه داده خود نمایید . راه دیگری وجود ندارد

@  bahman : (چهارشنبه ۲۲ دي ۹۵ - ۰۴:۳۱:۱۱)

خدا لعنت کنه این شرکت مخابرات رو با این اینترنت گندش که هم عمر ما رو از بین میبرن هم پول و هم جان.حرومشون بشه این همه پولی که ما خرج این اینترنت میکنیم.البته ببخشید. دیگه پدرم دراومده از دست اینترنت چه مخابراتش چه شخصی چه همراهش هموشون گندش رو دراوردن.به خدا چاره داشتم تا اخر عمرم نگا به اینترنت نمی کردم.من میخواستم خیر سرم برای منوی اصلی اونم فقط عنوان صفحه اصلی یک قاب انتخاب کنم که با حاشیه مشخص بشه.این کار و انجام دادم و ذخیره فهرست رو زدم هنگام ذخیره اینترنت قطع شد وقتی وصل شد این همینجوری در حال گردش بود و چون خاطره بدی از این قطعی ها دارم دست نزدم تا تمام بشه اما هیچ اتفاقی نیفتاد تا نیم ساعت صبر کردم بعد در برگه جدید سایت رو باز کردم با کمال تعجب دیم تمام منوها به غیر 2تا حذف شدن .برگشتم فهرست ها دیگه هیچی نبود یعنی نزدیک300تالینک که دستی وارد کردم پاک شدن.قسمت اخر فهرست ها یعنی تنظیمات فهرست 4تا تیک انتخاب شدنی هست که الان هیچ کدوم تیک ندارن و یادم نیست کدوم تیک دار بود لطف میکنید بگید از 4 تا باید کدوم رو تیک بزنم؟؟؟و راهی وجود داره که اینو برگردونم تا دوباره کاری برام نشه؟؟؟البته بدون بکاپ چون مطالبی دارم که ازشون بکاپ تهیه نکردم

@  Supporter : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۲۰:۵۶:۳۳)

@SaeedPro : به قسمت تنظیمات قالب بروید ، سرویس های گوگل ... در بخشی که مربوط به کدهای امارگیر است قرار دهید

@  SaeedPro : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۷:۱۵:۴۳)

کد ابزار رو ساختم با استفاده از بخشی که گفت ولی فرمول و برنامه نویسی هستش. این رو باید کجا کپی کنم ؟

@  SaeedPro : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۷:۱۵:۱۱)

الان بخش پشتیبانی رو ثبت نام کردم. حالا نوشته :
کد ابزار را بسازید و این کد را در قالب سایت یا وبلاگ خود ، درج کنید. سپس وارد سامانه پشتیبانی جهت ارتباط با کاربران خود شده و با کاربران براحتی گفتگو کنید.

@  SaeedPro : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۶:۵۸:۰۵)

بسیار خوب . ممنون

@  SaeedPro : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۶:۵۷:۴۲)

برای انجام پشتیبانی آنلاین، میگه باید ایمیلی رو که موقع ثبت نام وارد کردین رو بنویسین . مینویسم ولی میگهاین ایمیل ثبت نشده .

@  Supporter : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۶:۵۷:۰۳)

@SaeedPro : کاربر گرامی متاسفانه بنده اطلاعی از این موضوع ندارم . بهتر است با پشتیبان همان سایت مطرح نمایید

@  SaeedPro : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۶:۲۴:۴۰)

پشتیبان عزیز . میشه بگین چرا برای انجام پشتیبانی آنلاین به آدرس ایمیل بنده ایراد میگیره ؟

@  Supporter : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۶:۰۸:۲۵)

@lytner : افزونه مدت ها بود که از کار افتاده ... در نسخه 4 دیگر همه چیز خودکار انجام میشود :d

@  SaeedPro : (دوشنبه ۲۰ دي ۹۵ - ۱۶:۰۱:۲۲)

برای ایجاد پشتیبانی آنلاین رفتم ولی نمیدونم چرا رمز رو که وارد میکنم و اینتر رو میزنم میگه آدرس ایمیل اشتباه است . البته اعداد استفاده شده در ایمیل رو فارسی مینویسه .


حالت نمایش قوانین جاری و روال کاری قوانین جاری و روال کاری

  انجمن وضعیت آخرین اطلاعات ارسال

تعامل با کاربران

مسائل و مشکلات شما در ارتباط با کلیه بخش های پارسی گروپ و انجمن

  • 3 موضوع
  • 68 پاسخ
دیدگاه های شما کاربران گرام... - آخرین ارسال توسط peymanlazar

حالت نمایش آموزشگاه پارسی گروپ آموزشگاه پارسی گروپ

  انجمن وضعیت آخرین اطلاعات ارسال

آموزشهای وردپرس

کلیه آموزش های مربوط به سیستم مدیریت محتوای وردپرس در این بخش طبقه بندی شده است

  1. قالب ها
  2. پلاگین یا افزونه ها
  3. آشنایی با وردپرس
  4. بروز رسانی
  • 35 موضوع
  • 69 پاسخ
آموزش آپدیت قالب Avada - آخرین ارسال توسط Supporter

حالت نمایش پشتیبانی و رفع اشکال پشتیبانی و رفع اشکال

  انجمن وضعیت آخرین اطلاعات ارسال

پشتیبانی وردپرس

کلیه پرسش ها و مشکلات خود را میتوانید در این بخش مطرح نمایید

  1. قالب وردپرس
  2. پلاگین
  3. مباحث آزاد
  • 80 موضوع
  • 2706 پاسخ
راهنمایی درمورد قالب goodnews - آخرین ارسال توسط farshid1366

آخرین آپدیت ها

اخبار بروز رسانی و آپدیت قالب ها

  • 22 موضوع
  • 53 پاسخ
قالب Newspaper به نسخه جدید... - آخرین ارسال توسط Supporter

  • 3144 مبحث
  • 728 کاربر
  • Arash_parsi آخرین کاربر عضو شده است
  • 3006 نفر بیشترین تعداد آنلاین های همزمان است